توجه : بیننده محترم این یک سایت تبلیغاتی عمومی و مربوط به فروشندگان مختلف است و در هر کالا یا صفحه ای از سایت اگر کوچکترین مشکل یا تخلفی مشاهده نمودید لطفاً مراتب را از طریق لینک « گزارش تخلف » اطلاع دهید تا در اسرع وقت پیگیری و با فرد متخلف برخورد شود و کالا و توضیحات وی نیز حذف شود و در صورت نیاز مشخصات فرد متخلف به مراجع قانونی ذیصلاح اعلام شود.
    از همکاری شما در جهت سالم سازی فضای کسب و کار اینترنتی صمیمانه متشکریم


    مشاهده مشخصات کالا كد کالا: 1196

    سینی استیل مجلسی ام جی سی MGC

    یک جفت در دو اندازه بزرگ و کوچک است . منطبق با تصاویر مندرج می باشد. همین الان بخرید -قیمت :130,000 تومان
    مقایسه محصولات
    قابلیت ارسال نظر غیرفعال شده است.
    یک جفت در دو اندازه بزرگ 32*45 سانتیمتر و کوچک 30*38 سانتیمتر است .
    منطبق با تصاویر مندرج می باشد.
    از جنس استیل که در چهار گوشه رنگ طلایی است .
    در تصویر شما سقف مغازه را که دارای پنکه سقفی است را مشاهده می کنید که نشان از خاصیت آینه ای استیل است .
    سینی را در کتابها اینگونه معنی کرده اند :
    سینی یا طبق و یا تشت (طشت)
    ظرف مسطحی با لبه کوتاه و عمق کم است.
    که برای حمل و پذیرایی غذا ، آشامیدنی و غیره به کار می‌رود.
    به همین دلیل معمولاً مسطح بوده، و لبهٔ کوتاه آنها برای جلوگیری از لغزش و افتادن اشیایی است که بر روی آنها حمل می‌شود.
    سینی‌ها در اشکال گوناگونی ساخته می‌شوند،
    ولی کاربرد نوع مستطیل و بیضی آن‌ها بیشتر است.
    جنس سینی ممکن است از
    فلزات گوناگون، پلاستیک، چوب، ملامین و دیگر مواد باشد.
    ظروف استیل از کیفیت درجه یک و دو برخوردار است.
    ظروف استیلی که دارای جنس مرغوب تری هستند از ترکیب آهن و فلزاتی همچون کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم ساخته می شوند
    که همین امر به ظرف حالت سختی می دهد
    و در مقابل فرسودگی، خراشیدگی و ساییده شدن بسیار مقاوم هستند
    اما ظروف استیلی که کیفیت پایین تری دارند مقاومت کمتری دارند
    و حرارت را به طور یکنواخت منتقل نمی کنند
    و غذا را باید مرتب در آنها هم زد تا یکنواخت حرارت ببیند.
    البته امروزه برای انتقال بهتر گرما ته ظروف استیل و همچنین نچسبیدن غذا به ته ظرف، لایه آلومینیومی یا چدنی به کار برده می شود.
    در مورد ظروف استیل این نکته قابل توجه است که نباید مواد اسیدی و نمکی و غذاهایی مانند گوشت، گوجه فرنگی، آلو و چغندر برای مدت طولانی در این ظروف نگهداری شوند.
    یادآوری : با سرکه شسته نشود
    زمین نخورد یا پرتاب نشود
    بلافاصله پس از شستشو خشک نمایید و در جای مناسب نگهداری شود
    اگر ظرفهایی که در اینگونه سینی ها قرار می دهید دارای کف زیرین خشن هستند و باعث خش افتادن سینی می شوند
    ابتدا روی سینی دستمال نرم یا دستمال کاغذی یا رو سینی های پلاستیکی آماده و یکبار مصرف قرار دهید سپس ظرفهای مزبور را روی دستمال قرار دهید
    شستشوی اینگونه سینی ها نباید با سیم ظرفشویی یا اسکاچهای ضخیم و خشن انجام شود چون
    موجب خش افتادن روی سینی می شود و آن درخشندگی و زیبایی خودش را از دست می دهند.
    بلکه با یک دستمال نرم شستشو شود بهتر است و تازگی خودش را برای مدت بیشتری حفظ می نماید .

    محصولات مرتبط

    گروه محصولات